RAIHANPAHIMI

publish your book for free?AFF=9142

Tuesday 9 February 2016

Ми всі були випробувані БОГОМ -

Ми всі були випробувані Богом - Будьте терплячі  
Аллах говорить: "... Кожна душа скуштує смерть Ми випробуємо вас зло і добро як випробування (на самом деле) і нам ви повинні повернутися" (Аль-Анбійя '35)
 "У чоловіка думають, що вони будуть залишені в спокої на:" Ми вважаємо, "і вони не будуть випробувані (лихо)? І справді! Ми протестували їх попередники, то (перевірити його) знаю Бога про людей хто насправді вірять, і що він знав реальний добре на людей, які лежать ". (Аль -'Ankabuut 2.3)
"! Дійсно Ми випробуємо вас незначним страхом, голодом, втратою багатства і життя і плодів І обрадуй в терплячими (Тобто) ті, хто, коли їх спіткає лихо, говорять :.". Дійсно, ми належимо Аллаху і до Нього ми повертаємося "Ті затоплені похвалу свого Господа і милості;., і вони є тими, хто може по праву керувалися". (Аль-Бакара 155-157)
Якщо ми досліджуємо і оцінюємо слово Боже в Корані є багато віршів, що Аллах пояснити, що життя кожної людини в цьому світі будуть випробувані в різних напрямках. Для тих, хто вважає, що кожен випробовуваний матеріал з відкритою душею і зіткнулися з терпінням. Якщо він перевіряється болю і страждань, вона багато молитися за те, що поінформованість і свідомість, що страждання зазнав був сигнал від Бога, що його спина перед Аллахом, просити вибачення і розкаявся в гріхах її і гріхи, вчинені до цього,
На відміну від тих, хто не вистачає віри, він буде сумно, набридає і почати шукати чужих помилках або звинувачувати себе, тому що переважною лиха або болю. Ті з цієї природи, як правило, нетерплячі і відчайдушний, коли в лещатах неприємності він буде сумно і не впливає себе, але вважають за краще звинувачувати долю. Початок лають лаяти інших людей або навколишнього середовища в світі, який не дає задоволення і щастя. Така природа втрати, тому що людина, яка стикається з  важким, але не повернутися до сили Божої, він буде відчувати себе пригніченим і більше не потребує її, вона, як правило, схильні до депресії і крайньої печалі. Такі властивості дуже шкідливий вплив її волі в Гнів Божий.
Якщо ми  подивимося на реальність життя, безумовно, кожна людина проходять перевірку Бога. Ця обіцянка Бога і Його рішення.
Ми всі повинні бути протестовані з різними способами .........
• Є люди, які випробувані з багатством і задоволення, коли живий.
• Є люди, які пройшли тестування в ранзі і положення в житті.
• Є люди, які випробувані з красою, мистецтвом і жінок, коли життя.
• Там є фізичними особами які проходять з труднощами і бідністю, живучи.
• Є люди, які тестувалися болю, страждають від різних захворювань, коли жив.
• Є люди, які відчувають з провалу та банкрутства при житті.
• Є люди, які відчувають на інвалідність і параліч при житті.
• Є люди, які пройшли тестування з різними перевагами і недоліками різних життя.
Знайте всі випробування    Бог існує там буде  мудрості і тести, які даються людині, який можна порівняти зі здібностями і її готовності нести випробування .. Це був Божий план.    
• Якщо ви бачите когось, хто багатий і добре оплачувану, знаю, що він насправді проходить випробування.
• Якщо ви бачите когось гарний і красивий, знаю, що він насправді проходить випробування.
• Коли ви бачите когось із рангу і високого рангу, знаю, що він насправді проходить випробування.
• Якщо ви бачите когось, хто добре обізнаний, велика і багато знань, знаю, що він насправді проходить випробування.
• Якщо ви бачите когось сумно, не вдалося, і лихо, знаю, що він насправді проходить випробування.
• якщо ви бачите, хто хворий і важко, знаю його фактично проходить випробування.
• якщо ви бачите когось деформується і паралізована, знаю, що він насправді проходить випробування.
• Коли ви бачите людину з багатьма перевагами і багатьох недоліків, знаю, що він насправді є проходять.



Пам'ятайте ...
• Ми багаті і добре оплачувану, багатий і добре оплачувану його випробувати нас.
• Ми досить і красивий, прекрасний і красивий додаток до нашого тесту.
• Ми рангу і високого рангу, ранг і високе положення його в нашому тесті.
• ми дізналися, велика і багато знань, я дізнався, був великим, і багато науки випробувати нас.
• нам не вдалося, сумний і лих, недостатність, печаль і лихо стало наші тести.
• ми хворі і знедолених , хворих і важко випробувати нас.
• ми недосконалі, і не деякі досить кульгавий, каліка, паралізована, а не який гарний він у нашому тесті.
• ми маємо багато ще переваги і багато недоліків, таких, як наш тест.
"Бог знає більше, ніж ви знаєте. Коли Бог БЕРЕ
Те краще, ніж вашому житті. Радійте, що Бог готував щось робити набагато краще для самого себе "
Той факт, що ми всі повинні бути перевірені. Не зараз, може бути, раз не прийти, до приходу смерті. Пройшов тест, настане ще один тест і так далі. Де багато з нас здатні бути терплячими і сильним, щоб протистояти тести. "Полегшити" Redha '  з Божого, ще вдячний у всіх обставинах, особа терпіння в це, не за замовчуванням, а відміну від Божої милості, в змозі тримати себе від гріха до Бога, завжди відчував аскетизм в собі, священики збільшилася бажання поклоніння Бог в вдячна, використовуючи правильний шлях, ні зарозумілості, зарозумілість, ujub (низькопрофільний)  і заздрість на нього. "
Це приклад, і між станом буття і всі ми, будуть передані в при тестуванні. Важко мати справу, і перевершує всі ці тести, особливо коли наше життя виконані і перемежовується актів непокори. Рівень нашого слабкою віри і слухняності. Розуміння ісламу ми настільки низькі. Практики нас менше. При цьому необхідно, щоб зміцнити нашу внутрішню, досліджував і зрозумів іслам повністю. З волі Аллаха, результатом глибокого розуміння того, що буде надихати довіру і тверду рішучість продовжувати в особі випробувань життя, радості і не недбалості.  
Відчувайте себе і читачів, а також. Ми повинні зберігати пильність в часто розмовляючи і судити людей. Це повинні бути оцінені однаково і завжди буде наша умова. Сила, мужність і терпіння життя завжди варто застосовується до Бога, ми не знаємо, коли це життя закінчується, коли, можливо, час та інші тести, які будуть вражав нас. Аналогічним чином, необхідність постійно дерево так посилюється віра в Бога і встановити ваше серце на його світлої шляху. Продовжуйте пробувати і робити ми безкарно легкий виклику, глузування і принижувати людей. Покаяння перед Богом. Це було багато інших людей, які залишили нам. Є серед тих, хто може дозволити собі бути терплячим і вміти контролювати себе, коли стикаються з різними випробуваннями, вони не так легко не послухатися Божу, зупинятися на досягнутому і гніву Аллаха. І є ті, хто не може дозволити собі бути терплячим і вбив себе, коли стикаються з випробуванням життя. Кінець часу до нашого життя, де все невідомо.
Бережись ...
• Ми не знаємо, як ми жили, коли проходять перевірку труднощів, бідність, інвалідність і менш універсальний.
• Ми не знаємо, як ми жили, коли проходять перевірку болю, параліч і страждають від різних захворювань.
• Ми не знаємо, як ми жили при випробуванні з багатство і задоволення світ.
• ми не знаємо, як ми жили при випробуванні з потужністю, положенням і жінок.
• ми не знаємо, як ми жили при випробуванні з недостатністю, втрати і катастрофи.
• ми не знаємо, як ми жили при випробуванні з мудрість, піднесене, велике і багато знань.
• ми не знаємо, як ми жили при випробуванні з різними перевагами і недоліками і труднощами в житті.
Як приклад і надихають нас, давайте прочитаємо історію і біологічну історію попередніх пророків, його компаньйонів, і вчених. Вони були протестовані з різними тесту більш раз страшно, я не можу порівняти з нашою ситуацією сьогодні, не так просто стати рабом дійсно хороший, терплячий, вірний і відданий. Пророк Айюб протестований з хворобою протягом багатьох років. Лут з його власної дружини, яка не послухався Бога. Ной зі своїм сином. Захарія, як пиляли. Пророк Мухаммад, який відданий і убитий бажанні друзів, вчені були замучені. І ще багато труднощів вони зіткнулися. Тільки рай для захоплень і заохочення відповідь від болю. А може бути включений і проходять результатів. Якщо не вдається встановити надійні і вірив більше цього. І чи можемо ми також не допустити цієї події смерті і часу доби земля буде знищена?
Повірте ...
• У нас є Бог, потужний Бога, який створив нас.
• Ми мусульмани, релігія і спосіб життя, який абсолютно безпечний, який вступив прямо від нашого Господа.
• Ми маємо Аль-Коран і ас-Сунна, аргументи , повне керівництво для іншої частини нашого життя.
• ми маємо пророка, який був викладання, вказуючи, наприклад, нагадати і попередити нас.
• Нехай єдність Аллаха, в залежності, отримати, підкорятися і вірити всьому Бога і остаточного месенджера Божого, Пророка Мухаммада, 
Просто моліться, я сподіваюся, що ми як і раніше стають все більш захоплену і рішучих особа або в даний час в тестуванні. І не здавайтеся. Все, звичайно, мати мудрість і причину ми не знаємо від Аллаха SWT. Однаково відображати ці попередження: ". І Він Аллах (поклонятися поодинці) на небесах, ні на землі, Він знає, що ви приховуєте і що вам виявити і знаю (поки), що ви заробили" (Аль-An'aam 3)
"І це може бути, що ви не любите те, що є хорошим для вас, і що ви будете любити те, що є злом для вас. І (згадайте) Аллах знає (все це), ви не знаєте." (Аль-Бакара 216)
"Тому що це може бути щось, що ви ненавидите, є Він може зробити того, що ви ненавидите його багато хорошого (для вас)." (Ан-Ніса '19)
"Ви не знаєте, що Аллах може після цього щось нове." (Ат-талак 1)
"А ті, хто прагне важко (жорсткий), щоб (знайти задоволення) Ми дійсно повинні Покажемо їм наші шляхи. І, справді, Аллах з тими, хто добре". (Аль-'Ankabuut 69)
"Аллах обтяжує не людина поза ним сфери. Він отримує нагороду за те (добре), які він заробив, і він покараний за те (зла), який він заробив." (Аль-Бакара 286)
Пророк сказав: "Це не є мусульманином страждання біль, тому що шип колоти, або навіть набридло, але Бог витре гріхи ній, як дерева скидають листя." (Бухарі) 
" О Аллах, зроби нас своїм слугам, які пацієнт, коли проходять перевірку твого"
Той факт, реальне життя є тимчасовим і він сприяє тест, щоб заробити рай в загробному житті. Аллах говорить: "Чи ви думаєте, що ви ввійдете в Рай, не до вас (випробувань), як прийшов до тих, хто пішов перед вами Вони були вражені з важкої бідності (знищення майна) і хвороби, і струшують (небезпекою? противника), так що навіть Посланник і ті, віри, які були з ним: Коли буде (попереду) допомогу Аллаха знаю, що Бог дійсно близька (поки ви терплячі і дотримуватися шляху Аллаха) . "(Аль-Бакара 214)
"Кожна душа скуштує смерть, і ми випробуємо вас зло і з хорошим, як суду, і до нас, ви будуть повернуті." (Аль-Anbiya '35)
На закінчення ... Наш час працює.
• Ми виконуємо Його заповіді Божі, але задуматися і багато проблем в нашому житті. Це було випробування від Бога.
• Ми виконуємо Його заповіді Божі і почуття задоволення і радості в нашому житті. Він також є випробуванням від Бога.
• Ми бунтівний Аллаху, і задуматися і багато проблем в нашому житті. Це була відповідь, нагадування і любов до Бога.
• Ми не підкорятися Божим повелінням, але відчуваю радий і щасливий в нашому житті. Це istidraj Бога. (Istidraj, прості приклади, такі як фараона)



Пророк сказав: "Коли ви бачите, Бог дає дар переваг світі переважно на слугу, який не послухається Аллаха, то насправді це istidraj (тоді він прочитав вірш 44 з сури аль-An'am).". [Нг Ахмад, 28/547, № 17311. Номінальна Hasan аль-Хафіз аль-'Iraqi і Shoaib аль-Arnauth]
Нарешті, коли ми зрозуміли, то виникла властивості більше не смак або відчуваю ніякої різниці, коли це красиво чи ні, більш універсальним і менш універсальний і потужний чи слабкий. Якщо ви завжди помічав і згадав факт часто тестувати в життя. Реальність життя в цьому світі. Всі тести в життя. Все це було випробування від Аллаха. Чистий і позбутися ваше серце всіх гріхів, пам'ятайте світу буде відчувати себе задоволеним лише тоді, коли помер. Так що повинні рости, так само, як це, щоб допомогти один одному, працювати разом, і здійснює арбітраж. Смирення, що не его і хочуть бути різними в гонці, щоб досягти реальної вартості, яка відмінно в очах Бога, який є Taqwa (найбільш підкорятися осіб), Кожен з нас, безумовно, повернутися перед Аллахом, домогтися справедливості від Бога всі зусилля і доброзичливість нашого поточного реальному світі. Пізніше ми бачимо результати усякої благодаті, дар і відсутність це сам тест, який він завжди тримає захопили і цінують швидкості він, принижених і принижено, опустіть його. Це все важливо розуміти, що призводить в рай чи пекло результатом. Це кульмінація всього. На Небесах немає більше тестів, який сприяє довгоочікуваний. 
"Наш Господь, вилити на нас терпіння і змусити нас вмирати в підпорядкуванні (Вам)." (Аль-A'raaf 126)
"Істинно, Аллах з тими, хто терпляче" .
 
 
 
 
 
 
Wallahu'alam
 
 
 
Ukriania

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comments, I will reply soon.