RAIHANPAHIMI

publish your book for free?AFF=9142

Friday 4 September 2015

Як стати мусульманином



У більше мільярда членів і росте, іслам, за деякими оцінками, найбільш швидко зростаючої релігією у світі. [1]  На відміну від інших світових релігій в тій легкості, з якою нові члени можуть вступати до її лав, Іслам вимагає, тільки простий, щире визнання віри, щоб стати мусульманином. Декларація не бути легко, проте - присвячуючи себе життя керується принципами ісламу є одним з найважливіших (якщо не   найбільш важливо) діє ви коли-небудь зробити.
Ви повинні знати, що іслам знищує приймаючи всі гріхи, які приходять перед ним. У новонаверненого, ваша запис чистий це схоже на буквальному відродження. Треба спробувати якомога більше, щоб зберегти свої записи чистим і прагнемо зробити так багато хороших справ, як це можливо.

Примітка оренди Іслам не прихильник вбивства; в більшості релігій, вбивство є тяжким гріхом. Екстремальні види практики, такі як ці, не рекомендується. Іслам має дрес-код, що робить акцент на скромності, яка всі мусульмани повинна слідувати ..


Частина 1 з 3: Стати мусульманином
1. Переконайтеся, що ви знаєте, що це означає бути мусульманином. У першу чергу верховенство бути мусульманином, не повірю, що Аллах один і тільки один.Аллах є єдиним богом, лише творець і Всемогутній. Він є єдиним ви повинні робити ваші добрі справи і для тільки, які будуть поклонятися. Там не повинно бути нічого стояв поруч Його місце. Посланник Аллаха Мухаммад (мир йому і благословення) посланник, який, як вважають, в якості останнього пророка, який прийшов на Землю і там ніколи не буде будь-яких пророки після цього. Іслам вважає себе природним чином всього творіння. Тобто, Іслам є оригінальним, ідеальний стан буття. Таким чином, коли людина "перетворює" до ісламу, він / вона насправді повертається до своєї початкової природі.     
    • Іслам вважає тих, хто дотримується цього стану буття, щоб бути мусульманином, незалежно від того, коли і де він або вона живе.Наприклад, іслам вірить, що Ісус був мусульманином, хоча він жив сотні років, перш ніж історичної підстави ісламу.
    • Аллах, ісламський ім'я Бога, відноситься до того ж Богу поклоняються християни і євреї (ака "Авраама" бог). Таким чином, мусульмани шанують пророків християнства та іудаїзму (включаючи Ісуса, Мойсея, Іллі, і т.д.), і розглянемо, що Біблія і Тора, щоб бути божественно надихнули.
2. Читайте ісламське писання.  Коран є центральним релігійна книга Ісламу, вважається найчистіший Слово Боже і кульмінацією всіх попередніх християнських та єврейських Писань. [2]  Ще один дуже важливий релігійний Письмо є  хадис, висловлювання і рахунки Мухаммеда. Хадис колекції складають основу для більшої частини ісламського права. [3]  Читаючи ці священні писання дасть вам розуміння оповідань, законів і навчань, які складають ісламської віри.     

3. Поговоріть з імамом.  Імами ісламські релігійні лідери, які ведуть релігійні послуги всередині і зовні мечеті Масджид (). Імами обрані для їх знання ісламського священного писання і їх хорошим характером. Хороший Імам зможете Адвокат Ви при прийнятті рішення чи ви готові присвятити себе ісламу.     
    • Зверніть увагу, що вище опис ставиться до імамів більшістю сунітського ісламу секти. Імами мають дещо різні ролі в меншості шиїтської секти. [4]


4. Скажіть Шахаду.  Якщо ви абсолютно впевнені, що хочете стати мусульманином і повністю підкоритися волі Бога, все, що вам потрібно зробити, це читати Шахаду, короткий усна заява про віру. Пам'ятайте, що колись Ви сказали, що Шахада ви повні рішучості слідувати ісламу для життя. Слова Шахада є "Ля іляха ллах, Muhammadun Посланник  Аллаха" Це призводить до "Я свідчу, що немає Бога, крім Аллаха, і Мухаммад посланник Божий (пророк)."  [5]  Говорячи шахаду, ви стаєте мусульманином.     
    • Перша частина Шахада ("Ля іляха ллах") відноситься не тільки до божествам з інших релігій, а й про земне, які можуть зайняти місце Аллаха у своєму серці. - Багатство і влада, наприклад  [6]
    • Друга частина Шахада ("Muhammadun Посланника Аллаха") є визнання того, що слово Мухаммада Посланник Бога. Мусульмани зобов'язані жити за принципами Мухаммеда показали в Корані - Шахада є запорукою слідувати цим принципам.
    • Шахада потрібно сказати з усією щирістю і розумінням, щоб бути обов'язковим. Ви не можете стати мусульманином просто вимовляючи слова - усне читання є відображенням віри, яка відбудеться в серце.
    • Ви ніколи не будете брехати, красти, пити, вживати наркотики, займатися сексом до вступу в шлюб або що-небудь в цьому роді.

5. Для того щоб стати повноправним членом мусульманської громади, є свідки, присутні на вашому декламації.  Свідки не є строго потрібно, щоб стати мусульманином - Бог знає все, так сказав вже про Шахада, з переконанням, зробить вас мусульманин в Бога очі. Однак, щоб стати юридично визнана мусульманської мечеті, ви, як правило, повинні зробити свій Шахаду у присутності свідків -. Двох мусульман або імама (духовного лідера Ісламської), уповноваженим засвідчувати вашу нову віру [7]     

6. Мийте себе.  Відразу ж після прийняття Ісламу, ви повинні прийняти душ або ванну як форму очищення. Це символічний акт, який означає вимивання з минулого і виходить з темряви до світла.     

    • Гріхи ніхто не занадто серйозна, щоб заборонити знайденої чистоти. Після прийняття вашого Шахаду, ваші минулі гріхи прощені. Ви символічно почати нове життя, зосереджений навколо прагне поліпшити свій духовний стан через добрі справи.
  1. Там немає такої сили, щоб прийняти іслам, ти можеш безкоштовно зробити своє рішення або бути послідовником ісламського чи ні. Там вчать Ісламська на свободу і мир з усім людством у світі. Ми, як ісламське послідовником повинен показати іншим, що ми не вчать бути екстремістом. 
Wallhualam.

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comments, I will reply soon.